De slimme truc van Laserontharing dat niemand bespreekt

Ook niet alle haarzakjes doorlopen deze 3 fasen op identiek tijdstip. Op dit ogenblik gekomen betreffende een laserbehandeling zullen enkele haarzakjes in de groeifase zijn, verschillende bestaan in een overgangs- of rustfase.

Uiteraard luisteren we aandachtig tot uw wensen en verwachtingen van dit uitkomst. Wij zeggen u hoeveel laserbehandelingen nodig bestaan teneinde dit te verwachten uitkomst te bereiken.

Het intakegesprek fungeert bij verdere teneinde te bepalen ofwel u dan ook bestemd raakt voor een verzorging. Contra-indicaties kunnen zijn epilepsie, zonneallergie, een aanwezigheid betreffende kwaadaardige moedervlekken, dit doormaken aangaande een infectieziekte, tatoeages in dit behandelgebied en het toepassen aangaande sommige medicijnen. De arts mag dan wellicht ons overige behandeling raden aan.

Gedurende een allereerste minuten na een laserontharing mag dit gedeelte betreffende de huid het behandeld kan zijn, rood geraken en opzwellen. Dit kan zijn een gewone reactie op de warmte en sterkte welke de laser afgeeft.

Een afspraak te verzetten als u grieperig raakt ofwel een koortslip hebt op de dag over de laserbehandeling.

U dan ook kunt hiervoor de polis raadplegen of uw vraag voorleggen met uw verzekeraar. Regelmatig verlangt ons verzekeraar een verwijzing met uw huisarts of behandelend expert. Overbeharing in dit gelaat is veelal onder andere volledig vergoed.

Een dagen na een verzorging mogen tevens dikke haren uit de huid aankomen. Een haarzakjes zijn tijdens een behandeling kapotgemaakt door de laser. Een restjes van de haren kunnen na een verzorging door de huid tot behalve aankomen.

Laser ontharen lijkt ons hele simpele en makkelijk uit te voeren operatie. Maar daarmee wordt de treatment onderschat. In Nederland mogen slechts echt opgeleide therapeuten werken betreffende lasers.

Een laser heeft louter effect op een haarzakjes welke in een groeifase bestaan, daar er dan genoeg melanine kan zijn teneinde dit laserlicht op te nemen.

Gedurende het consult met een arts ofwel huidtherapeute bepraten we de techniek en manier met een laserontharing. We leggen uitvoerig uit wat de mogelijke risico’s en complicaties zijn en we nemen uw handige gezondheidstoestand via, betreffende name uw medische voorgeschiedenis, medicijngebruik, allergieën, etc. Zo vindt ons permanente ontharing met laser in optimale omstandigheden regio.

Daar een kracht die vrij komt Laserontharing zoekt namelijk de gepigmenteerde hoofdhaar op. Bij lichte dons oftewel de haar zonder een pigment is deze ook niet (juist) duidelijk en bij ons gepigmenteerde ofwel ons door zonlicht verkleurde huid neemt de huid te veel kracht op in plaats over een hoofdhaar.

Die lichtflits bereikt dit haarzakje, daar waar het gemakkelijk omgezet wordt in warmte en energie. De energie zorgt ervoor dat de haarzakjes blijvend gebarsten gaan. Daar een haarzakjes volstrekt gebroken gaan, kan zijn andere haargroei niet verdere geoorloofd.

Echt geholpen op ons paar puntjes na.Na treatment nauwelijks mapje (zakje) meegekregen betreffende oa lidtekenzalf. twee dagen na een behandeling terug geweest daar…

Daar is geen sprake over pijn na een behandeling, de huid mag hooguit hetgeen gevoelig aanvoelen. Heeft u toch last, dan kunt u een paracetamol nemen of een koude kompres op de behandelde locatie leggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *